avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act de donatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act de donatie

Am cumparat in anul 2006 doua terenuri care a fost dobandite de propietar printr-un act de donatie.In actul respectiv cel care a donat declara ca din punct de vedere succesoral mai exista cei doi parinti ai sai. Intre timp s-a casatorit si are un copil. Din informatiile pe care le detin vrea sa atace actul de donatie intr-un fel sau altul la indemnul sotiei actuale.
Intrebare: ce sanse sunt ca eu ca propietar al celor doua terenuri, unificate intre timp si pe care am construit o casa sa fiu desproprietarit?
Cel mai recent răspuns: bach , utilizator 08:18, 11 Iulie 2011
buna ziua,
in cazul in care veti pierde dr de prop va veti indrepta impotriva vanzatorului care trebuie sa va garanteze de evictiune.
in ce an ati cumparat dvs, si in ce an s-a nascut copilul?
Am cumparat in anul 2006 si copilul s-a nascut in 2009.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi se pare absolut aberant bach bach Cumpar un teren in 2006 obtinut de fostul propietar pruin donatie. Este drept printr-o \"donatie\" discutabila. Donatarul, in momentuln donatiei era ... (vezi toată discuția)
In loc de partaj "preventiv" - donatie flo8200 flo8200 Nu sint in divort si nici nu intentionez sa divortez. Pentru a evita unele posibile neplaceri in cazul unui divort/partaj, eu si sotia mea am hotarat sa donam ... (vezi toată discuția)
Contract de donatie Avocat Irina Carmen Cristea Avocat Irina Carmen Cristea cum pot sa anulez un contract de donatie , incheiat si autentificat la notariat? in septembrie anul trecut s-a incheiat un contract de donatie privind un teren ... (vezi toată discuția)