avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere inm
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere inm

Cand se da concursul de admitere la inm inainte sau dupa absolvire ?ca ma contrazis cineva ca se da dupa absolvirea inm!Eu stiam ca se da admitere normal (inainte) si la sfarsit peneruu ocuparea postului in functie de medii?
Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 15:02, 12 Iulie 2011
Daca e admitere...Vedeti aici:
[ link extern ]
dawed a scris:

Cand se da concursul de admitere la inm inainte sau dupa absolvire ?ca ma contrazis cineva ca se da dupa absolvirea inm!Eu stiam ca se da admitere normal (inainte) si la sfarsit peneruu ocuparea postului in functie de medii?

Concursul de admitere INM nu are cum sa se dea dupa absolvire. Ce sa absolvi,daca nu ai dat admitere?
Intai,examenul de admitere,iar dupa finalizarea cursurilor (care dureaza 2 ani),se sustine si examenul de absolvire. ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot deveni judecator? maryandry maryandry Buna ziua Sunt absolventa a facultatii de drept si nu stiu care sunt urmatorii pasi pentru a deveni judecator. Stiu ca se da un examen de barou , dar ... (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)
Pentru grefier bcfbmv bcfbmv Buna Ziua, Spuneti-mi va rog , pentru ca sa ajung grefier ce studii trebuie sa am? Va multumesc. (vezi toată discuția)