avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurarea obligatorie locuinta
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurarea obligatorie locuinta

Daca am un apartament luat prin programul "Prima Casa" si platesc asigurare la banca in fiecare an, trebuie sa mai fac si asigurarea obligatorie (minim 20 Euro) pana pe 15.07.2011?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:28, 11 Iulie 2011
nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurarea pentru locuinte araoil araoil nu prea stiu, cat de obligatoriu este asigurarea de locuinte la noi si care sunt urmarile daca nu te asiguri.agentii care iti bat zilnic la usa, nu cunosc ... (vezi toată discuția)
Asigurare casa ContSters185131 ContSters185131 buna ziua, as dori si eu inform ref la asigurarea obligatorie a locuintei(apartament). care este data limita ptr intocmirea acesteia,cuantumul si alte ... (vezi toată discuția)
Asigurare locuintei - banca "prima casa" NagyMaria NagyMaria Am cumparat un apartament prin programul Prima Casa. Asigurarea locuintei anul trecut am incheiat in banca (ne-au obligat), anul acesta am vrut la un alt ... (vezi toată discuția)