Buna ziua,
Am si eu o intrebare...Mi-am dat demisia de la locul actual de munca, stau cele 20 de zile in preaviz, dar mi-am luat pe anul in curs , pana acum, 18 zile de concediu...Am inteles ca acum mi se vor opri banii pe zilele luate in avans...Dupa calculele mele, ar trebui sa-mi opreasca banii ptr 6 zile...Este corect?
Pentru a vi se raspunde cate zile de concediu de odihna ati efectuat in plus, urmand a vi se retine contravaloarea acestora, ar trebui sa ne spuneti cate zile de concediu de odihna ati negociat (pe an) si care este data incetarii contractului de munca.:-/
Buna ziua,
Multumesc pentru raspuns...Am 21 de zile de concediu anual, dintre care mi-am luat 18 zile.Intre timp, s-a mai ivit o problema...sefa mea mi-a spus sa stau in preaviz toate cele 20 de zile, mi-am facut cererea de demisie conform discutiei noastre...ultima zi fiind 25 iulie...iar acum...aflu ca vrea sa nu mai vin de pe 15 iulie...si nu mi se pare corect!Cand i-am cerut voie sa plec cu o saptamana mai devreme nu a fost de acord!Eu pierd niste bani pentru aceasta perioada, deoarece la viitorul angajator ma voi duce cu data de 01.08.2011, tot din cauza ei, care nu a acceptat alta varianta!Ce pot face?!