avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... proces sectia civila
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

proces sectia civila

Buna ziua.

Am fost intr-un proces cu o institutie a statului pentru incheierea contractului de munca, am castigat procesul dar s-a facut recurs. recursul va fi la Curtea de apel Oradea. Din lipsa resurselor financiare nu pot sa-mi mai angajez avocat, pot sa ma reprezint singura la Curtea de apel oradea? trebuie sa depun Intampinare?

Astept un ajutor.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:59, 11 Iulie 2011
anitaovidiu a scris:

Cum imi recomandati? ar fi mai bine pentru mine sa ma prezint?

Este mult mai bine sa fiti prezent la termenele de judecata decat sa solicitati judecarea in lipsa...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs marianelena marianelena Buna ziua.Sunt la a doua infatisare in recurs ,la termenul precedent soc.atrimes adresa de angajare aparator. Judecatorul imi daduse cuvantul pe fond pana sa ... (vezi toată discuția)
Proces civil blonda de la drept blonda de la drept Buna ziua as avea si eu nevoie de un sfat daca ma puteti ,va rog,ajuta. Acum 2 luni am deschis un proces impotriva IPJ avand ca obiect anularea unui proces ... (vezi toată discuția)
Pot cere alt termen la recurs? pacurariu maria pacurariu maria Daca nu am inaintat intampinare la recurs pot cere o amanare sa imi formulez intre timp intampinarea astfel sa ma incadrez in cele 5 zile pentru a mi se lua in ... (vezi toată discuția)