Buna ziua.Sunt la a doua infatisare in recurs ,la termenul precedent soc.atrimes adresa de angajare aparator. Judecatorul imi daduse cuvantul pe fond pana sa inteleaga ca soc.a trimes adresa de amanare. Cum se desfasoara(din punct de vedere procedural l) un asfel de proces , daca eu mai am acte de depus, as dori sa obtin interogatoriul angajatorului(la fond lam ratat deoarece nu am stiut ca se cer in aceiasi sedinta-odata cu interogatoriul meu)?Daca soc depune intampinare pot cere termen pentru depunerea obiectilor?Imi este teama ca nu apuc sa expun toate abuzurile comise de soc .daca se concentreaza de ex. diferite excepti (la fond au recuzat judecatoarea,au ridicat lipsa capacitatii de folosinta, etc.-ametinduma) pentru desbatere in acelasi timp.
Instanta a aceptat cererea de amanare formulata de soc. Mai am o intrebare si anume pot ridica tot acum (si cum-prin cerere sau verbal) problema unui inscris fals? Daca este formulata prin cerere cum trebuie sa fie formulata aceasta?
Instanta a aceptat cererea de amanare formulata de soc. Mai am o intrebare si anume pot ridica tot acum (si cum-prin cerere sau verbal) problema unui inscris fals? Daca este formulata prin cerere cum trebuie sa fie formulata aceasta?
~ final discuție ~