avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Confirmare de primire
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Confirmare de primire

am trimis un p verbal de contraventie la executare insotit de confirmarea de primire asa cum prevede cod procedura fiscala .Confirmarea(la sediul agentului ec) este semnata ,nume, date buletin dar nu poarta stampila agentului economic . Cei de la executare considera ca confirmarea nu face dovada comunicarii si ne restituie pv .
Eu consider ca isi depasesc atributiile , nu sunt judecatori si nu am gasit nicaieri in legislatie ce conditii trebuie sa indeplineasca confirmarea . Termenul de 1 luna este depasit , nu se mai poate face afisarea si nici nu consideram necesar atata timp cat posta nu ne-a returnat corespondenta , ci a predat-o. Gresesc eu? vreo baza legala? Mutumesc
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 14:43, 11 Iulie 2011
in cazul persoanelor juridice intotdeauna este necesara stampila, ca si in cazul oricaror alte acte ce emana de la aceasta. Este o confirmare ca persoana care a primit citatia avea si calitatea de reprezentant (macar cu primirea corespondentei) al firmai citate.

in practica instantelor, intotdeauna se solicita stampila, inclusiv daca citatiile sunt primite de cabinete de avocatura. eu am o stampila speciala ptr receptia citatiilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz de a primi prin corespondenta actele administrative Cosmin-Traian Maglas Cosmin-Traian Maglas Buna ziua, Intampin o problema delicata, in sensul ca un agent economic refuza sa ridice orice tip de corespondenta. In acest fel nu putem sa-i transmitem ... (vezi toată discuția)
cum pot deduce pe cheltuielile cabinetului un calculator ? bogdan_Asdasd bogdan_Asdasd Detin un cabinet de avocatura si am achizitionat prin curierat un calculator pe data de 30.12.2009. Am achitat contravaloarea echipamentului la curier, care ... (vezi toată discuția)
Citatie de la tribunal ... Adevar1 Adevar1 Buna ziua, Am primit recent următoarea citatie de la Tribunal. Pana acum cazul era in Apel. Eu fiind apelant. C I T A Ţ I E Stimată ... (vezi toată discuția)