avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drepturile sotului supravietuitor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drepturile sotului supravietuitor

In cazul in care sotul decedat are imobil dobandit inaintea casatoriei iar din aceasta casatorie nu au rezultat urmasi care este cota sotului supravietuitor si care a fratilor sotului decedat.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:19, 11 Iulie 2011
in lipsa unui testament, jumatate ia sotul supravietuitor, jumatate vor imparti fratii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre succesiunea soților fără copii divele divele despre succesiune doi soti casatori din care sotul moare lasand apartamentul pe care l-a avut inainte de casatorie. Nu au copii. Cine vine la succesiune si ... (vezi toată discuția)
Mostenirea sotiei ContSters116875 ContSters116875 In cazul in care intr-o familie sotul decedeaza, ce cota parte dintr-o casa ii revine sotiei si cat celor doi copii (minori sau majori) ? Multumesc. (vezi toată discuția)
In caz de deces, cui revin bunurile mele? MC_COSTIN MC_COSTIN AS VREA SA STIU , IN CAZ CA EU SI SOTUL MEU MURIM, CUI REVIN BUNURILE NOASTRE? NEAVIND COPII, MA GANDESC CA PARINTILOR?SAU SOCRILOR? (vezi toată discuția)