avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... stabilire masa succesorala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

stabilire masa succesorala

buna ziua,
as vrea sa stiu daca bunicii din partea tataljui si tata. toti trei decedati inainte de 1989 aveau bunuri, unde ma adresez?
Nu mai avem nici un act pt eventuale iimobile sau alte bunuri, am reusit sa obtinem duplicate dupa certificatele d deces si atat.
Cel mai recent răspuns: maimulte , utilizator 15:48, 11 Iulie 2011
Mergeti la primaria din comuna/orasul unde locuiau si cereti Anexa 24.
Nu am cum sa ma duc, eu stau in jud. Dolj si ei traiau ( si au decedat) in jud Botosani, pot sa trimit o cerere prin posta? dar oare imi raspund cei de la primarie?
Ultima modificare: Luni, 11 Iulie 2011
maimulte, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire aurelia i iordache aurelia i iordache Bunica mea a murit acum 5 ani, lasind in urma o casa si teren agricol intr-o comuna in jud.Olt. A avut 2 fii - tatal meu (care a decedat inaintea bunicii) si ... (vezi toată discuția)
Detalii succesiune ContSters181113 ContSters181113 Buna ziua Nu stiu cum sa procedez intr-un asemenea caz. Tatal meu locuia de 13 ani in casa bunicii mele (mama lui, care a murit acum 1 an si 10luni), ... (vezi toată discuția)
Mostenire, succesiune complicata yuli29 yuli29 buna ziua ma numesc iulian si as avea nevoie de cateva lamuriri.in anul 2012 mama mea a vandut un ap de propietate nepercepand suma integrala cu o diferenta ... (vezi toată discuția)