avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Noutati privind REVISAL-ul, potrivit HG nr.500/2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Noutati privind REVISAL-ul, potrivit HG nr.500/2011

Pe site-ul www.inspectia muncii.ro a aparut Propunerea Inspectiei Muncii privind specificaţiile tehnice ale registrului general de evidenţă a salariaţilor conform Hotărârii de Guvern nr. 500/2011
Documentele se adresează în special angajatorilor care utilizează aplicaţii proprii de gestiune a salariaţilor şi detaliază structura registrului ce urmează a fi transmis, regulile de completare aferente fiecărui element, incluzând şi un exemplu de generare a registrului.

[ link extern ] /
freelis multumesc din suflet . Mi-ai fost de mare ajutor,acum m-am lamurit.
Noul numar de tel. este 0318601901
si eu am de transmis azi o incetare si o angajare.O mai pot face inca pe vechiul program?cat timp anume se mai poate folosi cel vechi?am o societate cu f multi salariati si imi va lua ceva timp pana voi face toate modificarile cu salarii si suspendari...etc, de aceea nu am instalat versiunea noua.Sau pot descarca versiunea noua si sa aduag salariile si mrestul modificarilor pe parcurs?cum se procedeaza?
Parerea mea proprie si personala: trimiteti contractele cu noul program. Programele vor functiona in paralel o perioada de 20 de zile. La versiunea noua singurele elemente care se adauga la preluarea salariatilor vor fi: nr de ore la normele partiale, salariul si sporurile, precum si suspendarile la contractele suspendate. La o societate cu 10 salariati mie unul mi-a luat aproximativ 5 minute ca sa transmit revisal-ul in forma noua.
din revisalul nou de unde se salveaza modificarile pentru a le transmite on line?

Alte discuții în legătură

Operare date in revisal si itm online ManeaG ManeaG Buna ziua, As dori sa stiu daca persoana care opereaza in Revisal si transmite registru pe ITM online, trebuie sa fie inspector resurse umane sau nu. Citind ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea, la itm, a prestatorilor de servicii care desfarsoara activitatea de completare si transmitere a revisal siro siro Buna ziua, poate a aflat cineva daca s-a elaborat procedura de autorizare, de catre ITM, a firmelor care desfasoara activitate de resurse umane si implicit de ... (vezi toată discuția)
Publicare registru general de evidenta a salariatilor m of 372 / 27 mai 2011 Rodica2011 Rodica2011 Se pare ca nu mai trebuie un inspector de resurse umane cu certificare operare calculator :) (vezi toată discuția)