lucrez la o scoala .in anul 2007 s-au facut niste investitii si au existat niste restane de achitat. la vremea aceea scoala nu avea pers.juridica .acum am fost executati silit in baza unei hotariri judecatoresti si un executor judecatoresc si ni s-au luat banii din contul de chelt.materiale ,Cum inregistrez acum plata ? eu nu am irecistrata datoria fata de costructor iar pe investitii nu am in buget bani .cine ma poate ajuta sa imi spuna cum inregistrez plata catre.executor.
exista la nivelul scolii un proces verbal prin care se preda la unitatea scolara cu personalitate juridica valoric sumele acordate prin Hg si sumele decontate si facturi de la constructor pt lucrari care cica s-au facut
pina la acea data banii au venit de la min.invatam.prin intrmediu unui liceu care avea calitatea de centru bugetar si care a primit banii ,a facut licitatia,aflatit toate lucrarile mai putin cele care ne-au fost date scolii noastre .De la aceea data nu am mai primit bani dala min.inv,pt aceste obictive de inv.
Speta e foarte incurcata ! Luati legatura cu dirigintele de santier sau adresati o scrisoare detaliata Camerei de Conturi teritoriale ! Altfel e posibil sa platiti niste oale sparte de altii. E mult de discutat pe aceasta tema..
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.