In legea care reglementeaza regimul operatiunilor de casa scrie ca administratorul sau conducatorul unitati este obligat sa organizeze un spatiu special amenajat si prevazut cu seif, grilaj de fier pentru desfasurarea operatiunilor de casierie. Cati dintre dvs au amenajat un asemenea spatiu unde se incaseaza cotele de intretinere?
poate ne spuneti si care este legea cu pricina, sa ne documentam si noi. este posibil ca acea lege sa nu se refere decit la firme si institutii publice care au un rulaj zilnic mult mai mare decit rulajul lunar al asociatiei ;)
"Decret nr. 209 din 05/07/1976 pentru aprobarea Regulamentului operatiilor de casa" si este inca in vigoare si dupa cate inteleg eu se aplica tuturor unitatilor care efectueaza incasari si plati. Sunt asociatii in care administratorul incaseaza peste 5000 ron pe zi, chiar si eu am depasit uneori aceasta suma.
Presedinte si casier?
mdutan
Presedintele asociatiei de proprietari poate fi si casier? Cine altcineva poate fi casier?
Avem o firma care ne efectueaza administrarea imobilului dar am ... (vezi toată discuția)