avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Neplata salariului asistentului personal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Neplata salariului asistentului personal

Va rog o lamurire..Daca asistentul personal [angajat al primariei] care are in ingrijire o persoana cu handicap grav ,ce necesita ingrijire permanenta,nu mai primeste salariu pe motivul lipsei de fonduri,ce demersuri ar putea sa faca,unde sa se adreseze pentru a primi salariul cuvenit dupa munca prestata.Sper ca am fost oarecum explicit si multumesc din suflet pentru raspunsurile dumneavoastra.

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de insotitor ContSters146151 ContSters146151 Numele meu este Cristescu Mircea,locuiesc in Comuna Leordeni/Arges. Am cateva nelamuriri si de mai bine de un an nu le gasesc raspunsul. Beneficiez de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie asistent social elena.s. elena.s. Buna ziua! As dori sa fiu lamurita intr-o privinta: matusa mea are dreptul la indemnizatie asistent social (primeste pensie de handicap-certificat permanent, ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru insotitor handicap gradul 1 floryn70 floryn70 buna ziua .va rog sa-mi raspundeti si mie cumnatul meu are pensie de handicap gradul 1 cu insotitor ,pensia de insotitor o ia soacra mea, sau o lua ,de la ... (vezi toată discuția)