avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... termen
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

termen

Buna,care este termenul la care sunt obligata sa depun actiunea in contencios in situatia in care ANAF-ul a respins cererea mea de restituire a taxei de poluare?de 30 zile sau 6 luni #-o#-o:((:((
Cel mai recent răspuns: page , utilizator 23:16, 12 Iulie 2011
30 zile
Multumesc,catalinchis pentru timpul acordat insa poti sa/mi dai detalii eventual art. de lege din 554 care face trimitere pt. aceasta situatie
@page
Termenul este de 6 luni de la comunicare, cf art. 11 alin. (1) din Legea 554/2004.
Multumesc ,Adutescu=D>=D>=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce termen se poate contesta in instanta un act administrativ? mitrascamaria mitrascamaria Termenul in care se poate contesta un act administrativ ,respectiv o dispoziţie,în contencios administrativ(Tribunal),conform Legii nr.554/2004 ,privind ... (vezi toată discuția)
Solicitare raspuns anaf termen depasit. CristianBT CristianBT Am depus o cerere de restituIre a taxei auto la ANAF si nu am primit nici un raspuns. Cererea a fost depusa in data de 24.10.2013. Ce pot face si cum pot ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare Andreea Istrate Andreea Istrate In baza legii contenciosului administrativ este necesar sa se formuleze o cerere prealabila adresata administratiei finantelor publice, prin care sa se ... (vezi toată discuția)