O problema : un imprumut la un IFN [editat] de 4000 de ron in noiembrie 2007 pe o perioada de 5 ani. S- a platit la zi pina in anul 2010, in iulie suma de 151 ron lunar, Dupa aceasta timp de 4 luni nu s+a mai putut plati ca urmare unor probleme financiare (diminuarea cu 25%). [editat] a fost cumparat de [editat] . Acestia mi-au declarat scadenr tot restul imprumutului pina la suma de 1710 ron,dar fara a primi citatie sau altceva.A investit cu formula executorie, si mi s-a retinut suma respectiva. Dar primesc in continuare instiintari ca mai am de plata inca 4300 de ron???
Am incercat sa dau telefon dar nu raspunde nimeni.Doresc sa le cer un extract de cont cu toate platile efectuate ,dar cand am mai cerut au zis ac nu detin asa ceva???
Ce ma sfatuiti sa fac? Ca nu cumva sa ma trezesc cu alte surprize (o alta investire sau cine stie ce prostie )
Cititi contractul pe care l-ati semnat, faceti un calcul si vedeti ce rezultat obtineti...
Daca din calculele dvs., dupa ce vi s-a retinut si suma de 1710 ron (nu ne-ati spus prin ce modalitate...) nu mai datorati nimic actualului creditor, daca se va incepe executarea silita pentru restul sumei de 4300 ron, faceti o contestatie la executarea silita.
:offtopic:Va rog frumos sa nu mai folositi, in viitor, in postarile dvs., denumirea societatilor implicate in discutie deoarece, in acest forum, se discuta ideea si nu persoana fizica/juridica.Multumesc pentru intelegere.