avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... restanta card-notificare societate recuperari creante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

restanta card-notificare societate recuperari creante

Bună ziua

Îmi poate spune cineva la ce să se aştepte o persoană care a avut o descoperire de card la o anumită bancă, si-a plătit lunar doar dobânda pe care oricum banca şi-o reţinea lunar,şi-a achitat apoi la ghiseu mai bine de jumătate din suma descoperită , o perioadaă de câteva luni nu a mai plătit nimic iar acum banca a plasar dosarul recuperatorilor de la [editat] care au adăugat multe , multe dobânzi şi primelşte cu regularitate scrisori şi notificări de la ei.Ce i se poate întâmpla?Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 8 Septembrie 2011
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 18:07, 14 Iulie 2011
Depinde de conditiile/clauzele contractului de imprumut semnat de dvs. cu creditoarea.Teoretic, acel contract fiind titlu executoriu, recuperarea debitului se face prin executarea silita a bunurilor dvs.(mobile/imobile).
Discutii referitoare la executare silita - societate recuperari creante:
www.avocatnet.ro/content/cau...

Cu privire la dobanzile/penalitatile pe care le considerati nejustificate, puteti formula contestatie la executare iar instanta va stabili daca acestea sunt, sau nu sunt, justificate/legale.

:offtopic:Va rog sa stergeti, prin editare, denumirea societatii implicate in discutie, deoarece in acest forum discutam ideea si nu persoana fizica/juridica.
Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 14 Iulie 2011
Iuliana Cermak, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperari norbi28 norbi28 salut fratilor ,ajutatima va rog Am luat un credit de la bcr de nevoi personale nu am platit din cauza situatiei financiare vreo trei luni ,dupa care cind am ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie rina68 rina68 Buna ziua, in 2005 am luat un credit de 5000 lei pe 10 ani, am platit pana in mai 2009, cand am ramas fara serviciu si nu am mai putut plati Banca a vandut ... (vezi toată discuția)
Telefonia mobila si prescriptia word12 word12 buna la voi si ma bucur ca existati..! acum cam 5 ani am avut abonament la [editat] si mi-a venit sa platesc cam 660 ron,dar eu nu am vb de respectiva suma si ... (vezi toată discuția)