avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Neplata rata IFN-Executare silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Neplata rata IFN-Executare silita

Buna ziua,
in feb 2018 am facut un imprumut de 4000 ron la un IFN. Ultima plata a fost facuta in 14.06.2018.Am anuntat ca mi-a scazut venitul . Nu am primit nici un raspuns. In Ianuarie 2019 primesc un mesaj pe tel. de la o firma reuperatoare ca imprumutul meu a fost cesionat fara a fi instintata in scris.Am sunat eu la ei si le-am spus telefonic ca doresc sa platesc in fiecare luna o anumita suma.Mi-au transmis ca suma de achitat este de 5300 ron si trebuie achitata integral., deoarece nu pot accepta plata lunara.Mesajul lor pt mine a fost ca eu pot plati I fiecare luna, dar nu imi garanteaza ca imi va ramane contractul la ei, ci va fi dat pt a fi executata silit.

Intrebarea mea:in cazul in care voi fi executata silit ce anume imi va fi executat(am un venit de 1970 ron si o masina din 2002 care este pe numele sotului dar cumparata in timpul casatoriei).
Cel mai recent răspuns: Ioanaluiza , utilizator 11:23, 6 Martie 2019
Prima data executa veniturile,daca sunt din salarii,pensii pana la 1/3 din venit daca sunt conturii de economii se executa 100% ,daca nu ai venit,atunci se trece la executarea bunurilor materiale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatia la executare leusan leusan va rog un sfat: Impotriva UNUI DEBITOR cu un contract de credit IFN se cere o executare silita caresuna asa;,, .... sa plateasca suma de 1370 reprezentind ... (vezi toată discuția)
Contract cu ifn leusan leusan va rog o parere la un contract de credit cu un ifn: S-a facut o aplicatie pe net pe 60 de luni pentru un ctr de credit cu un ifn .Suma 4000 de lei in nov ... (vezi toată discuția)
Dacă azi ajunge un dosar la domnul executor- întrebare procedura Mihai Ovidiu ov Mihai Ovidiu ov Dacă azi ajunge un dosar la domnul executor este adevărat ce mi a transmis ifn ul ca dacă luni fac plata, măcar jumate, voi plăti cheltuielile de ... (vezi toată discuția)