avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... unde pot sa reclam?
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

unde pot sa reclam?

in urma cu 30 de zile aveam masina parcata in fata casei in strada, dimineata pe la ora 4 am auzit o bufnitura cand mam uitat pe geam un microbuz a intrat in masina mea soferul adormise la volan spatele mi la avariat microbuzul iar fata sa avariat ca a fost izbita in masina vecinului, in concluzie mia facuto zob de nu mai poate fi reparata in veci. cel ce a provocat accidentul sa spalat pe maini ca avea asigurare facuta la asirom, cei de la asirom nici pana in ziua de astazi nu au facu nimic ma tot amana de azi pe maina. unde pot sai reclam pe cei de la asirom?
Cel mai recent răspuns: Dorin Baleanu , Mediator 14:51, 13 Iulie 2011
Puteti sa ii dati in judecata.
Inaintati o reclamatie la Comisia de Supraveghere a Asigurarilor...str. Amiral C-tin Balaescu nr.18, sector 1, Bucuresti.
Pasii pe care trebuie sa-i urmati sunt urmatorii: 1. inaintati o plangere la CSA impotriva asiguratorului si daca raspunsul nu va satisface treceti la pasul 2. chemati la conciliere asiguratorul si puneti-i in vedere ca urmeaza sa-i actionati in instanta unde sigur vor pierde si veti cere si cheltuieli de judecata si penalizari de intarziere pe langa plata daunei in sine si pasul 3. actiunea in instanta. Pt pasul 3 va recomand sa va angajati un avocat care sa va coordoneze si sa va indrume sa puteti prezenta instantelor argumentele cele mai bune pt a avea castig de cauza si a putea penaliza drastic asemenea obiceiuri indreptate impotriva asiguratilor.
eu sunt din botosani ,tot in bucuresti trebuie sa trimit reclamatia catre csa?#-o
Reclamatia o puteti trimite on-line.
Intrati pe site-ul: csa.ro, in partea stinga a ecranului o sa gasiti sectine reclamatii. De acolo e simplu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz plata casco asirom rfm rfm In mai 2010 conducand un VW Passat (aflat in leasing) am lovit in spate o Dacie care a franat la trecerea de pietoni. Avariile la Dacie au fost minime, un stop ... (vezi toată discuția)
Probleme despagubire asigurator ContSters211916 ContSters211916 buna ziua ..intr-o dimineata , un tip a intrat in mine , in spatele masini mele ..si mi-a avarit bara spate , stop spate , indoitura puternica sub stop , + ... (vezi toată discuția)
Rca refuza sa imi dea acceptul de plata Ionutz2010 Ionutz2010 Am avut si eu un mic incident (oarecum), masina mea era parcata regulamentar ..o furgoneta care avea 2 scanduri pe ea legate a iesit dupa o straduta a agatat ... (vezi toată discuția)