avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... am furat din corra
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

am furat din corra

ieri 4.08.2008 am fost sa fac niste cumparaturi si am luat si niste produse care cik in val de un milion pt ca au pus val dubla.m-au luat la sectie am dat cu subsemnata si ni-sa facut popze ca la un criminal vb urate adresate mie si amprente si mi -sa facut dosar penal au zis ca voi lua o amendade la parchet.acum as avea si eu 2 intrebari :1 daca nu am bani sa o platesc ce se va intampla?? 2 voi face cumva puscarie???am un copil in varsta de 10 luni si mie frik sa nu ramana singur pe lumea asta cruda si rea.ast raspunsuri si cele mai sincere pareri.regret cea ce am facut si le-am luat k...nu am posibilitati cresc singura copilul cu alocatia de 2.50 ron.multumesc
Cel mai recent răspuns: prosecutor , utilizator 18:35, 5 Septembrie 2008
Asteptati sa primiti amenda. Apoi va faceti probleme daca aveti bani sau nu.
Eu zic sa o platiti.
nu veti merge la inchisoare pentru aceasta fapta, insa o amenda veti primi, chiar daca nu aveti posibilitati trebuie sa va ganditi de doua ori inainte de a comite vreo infractiune, mai ales ca aveti de crescut un copil.Platiti amenda si mare grija pe viitor!
Puteti plati amenda si in rate.
Sa spuneti la procuror situatia dvs.Va poate da o amenda mai mica.

avocat Claudiu Lascoschi
Si eu am furat din hipermarket in valoare de 50 ron.
Am platit produsele,am semnat pe o foaie de care era atasat bonul,foaia era un tipizat pe care scria: ora apelului catre politie,necompletat;ca sau recuperat bunurile,datele mele din buletin.Mi au facut o pozaApoi mi au dat drumul .Nu stiu daca era acolo politia ,erau agenti de paza ,si niste civili.Ma u urmarit cu camerele.Am mai luat si inainte tot de acolo si nu m au prins
LA CE SA MA ASTEPT?
anamarian a scris:

Am mai luat si inainte tot de acolo si nu m au prins
LA CE SA MA ASTEPT?

Sunteti prea sincera :)) ganditi-va ca si ei pot citi acest topic fiind public si vor verifica inregistrarile video mai vechi si daca va gasesc pot demonstra ca nu e prima data si ca sunteti o infractoare cu un grad mai mare de periculozitate decat in speta de fata putand sa va aplice o pedeapsa mai mare...

Alte discuții în legătură

Se numeste furt? quatro quatro buna ziua, ieri am cumparat o pereche de tenesi pe care i-am platit, 89 ron. dupa ce i-am incaltat am realizat ca imi sunt mici si am fost sa-i schimb, dar ... (vezi toată discuția)
Furt din hipermarket cu dosar penal - ce pot pati? IonutRazvan IonutRazvan Am o foarte mare problema, am 16 ani am fost prins furand un trainning lotto in valoare de 200 Ron din [hipermarket], angajatul de la paza ma oprit ma dus ... (vezi toată discuția)
Complicitate la furt calificat lights lights am 20 de ani sunt la prima abatere, si sunt acuzat de complicitate la furt calificat `mai exact au fost furati niste porumbei ...acestea au fost restituiti ... (vezi toată discuția)