avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Abuz ridicari auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Abuz ridicari auto

Buna ziua!

Mi-au ridicat masina de pe bd. Ion Mihalache (p-ta Domenii) pe motiv "colt de interesectie" si as dori sa i dau in judecata, pentru ca eu consider ca au facut un abuz. Masina, intr-adevar era la aproximativ 50 cm de sfarsitul trotuarului dar era parcata regulamentar dreapta, intr-un loc unde nu este "oprirea interzisa", iar asa zisa "intersectie" este o strada cu sens unic.

As dori sa stiu care sunt pasi de urmat?
Mentionez ca inca nu mi a venit contraventia de la politie prin posta.

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Ridicare autoturism in sibiu alexalex777 alexalex777 Buna ziua! Astazi am parcat, in jurul orei 9:00, pe strada Centumvirilor, în Sibiu, stradă cu sens unic, ce-i drept, poate prea aproape de intersecția ... (vezi toată discuția)
Parere privind ridicare auto niculaet niculaet Buna ziua! As dori o parere juridica in urmatoarea speta: In cursul zilei de astazi, masina unui prieten a fost ridicata de pe Calea Giulesti, de catre firma ... (vezi toată discuția)
Abuz al autoritatilor sau vina mea? menes662000 menes662000 Vineri, 15.02.2013 mi-a fost ridicata masina de pe o straduta mica si ingusta din Iasi. Motivul? Nu este scris in p-v pe care l-am primit cand am achitat taxa ... (vezi toată discuția)