avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Prezenta la divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Prezenta la divort

este obligatorie prezenta partilor la divort dupa 1 octombrie sau este suficienta prezenta avocatilor?
Cel mai recent răspuns: ContSters160617 , utilizator 14:00, 12 Iulie 2011
Atat dispozitiile actualului cod de procedura, cat si cele ce urmeaza a intra in vigoare prevad obligatia partilor de a se prezenta in fata instantei de fond personal, cu exceptiile limitativ prevazute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul cod penal adelynna adelynna vreau sa stiu daca deja judecatorii aplica modificarile noului cod de procedura penala,privind miscorarea pedepselor in caz ca recunosti fapta?!se va aplica si ... (vezi toată discuția)
Este obligatorie prezenþa apelantului în faþa instanþei pentru a-ºi susþine cererea? valentin_76 valentin_76 Buna seara. Am urmatoarea situatie... Intr-un proces de diort aflat in faza de apel la prima infatisare apelantul care in fond a avut calitatea de parat ... (vezi toată discuția)
De cand intra in vigoare ncpc??? doru6 doru6 Am reprezentat pe cineva intr-o cauza in luna octombrie si instanta nu m-a lasat sa pun concluzii cu privire la o exceptie procesuala pt. ca sunt mandatar ... (vezi toată discuția)