avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act de mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act de mostenire

va rog sa-mi spuneti daca donatia unei parti de imobil , mostenire de la parinti poate fi atacata in instanta , sau anulata de frati sau alte persoane .Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 18:42, 12 Iulie 2011
cine si ce v-a donat ? v-a donat sau ati mostenit ?
casa batraneasca a parintilor mei avand 4 camere, 2 le-am primit eu si 2 fratele , iar actele au fost facute cand erau in viata ca donatie , unde am act cu schita casei si camerele aferente mie si fratelui in care se spune ca : cat parintii sunt in viata , noi sa avem grija de ei , iar dupa moartea lor cele 4 camere sa ne revina asa cum au lasat ei scris.Va multumesc
daca nu aveti si alti frati in afara de acesta caruia i s-a donat la fel ca si dvs, nu aveti de ce si de cine va teme
daca nu fost depasita rezerva succesorala nu este niciun motiv pt a se cere revocare actului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atac act de donatie sillymilly sillymilly Buna tuturor, as avea si eu o intrebare. Mama mea a scris un apartament pe fratele meu vitreg acum 1-2 ani sau poate chiar mai mult prin act de donatie (dupa ... (vezi toată discuția)
Iesire indiviziune intre soti ? GAGIU1982 GAGIU1982 Buna dimineata, ma intereseaza si pe mine daca 2 soti pot face iesirea din indiviziune. Avem impreuna o casa cumparata de la parintii sotiei. Cand am cumparat ... (vezi toată discuția)
Vocatie succesorala. reprezentarea ContSters297911 ContSters297911 Buna ziua fiind 3 copii la parinti, unul dintre copi decedeaza, cum se imparte mostenirea persoana decedata avand la randul ei 2 copii ... (vezi toată discuția)