avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizare activitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizare activitate

Buna!
Spuneti-mi va rog care sunt pasii de urmat pentru avizarea unor activitati noi si care sunt preturile deoarece duduia de la ORC a fost cam straina de subiect. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 22:49, 13 Iulie 2011
Daca activitatile exista in obiectul secundar de activitate si trebuie doar sa le autorizati, costurile sunt de aproximativ 110 ron. Depuneti cererea de inregistrare si declaratia model 2 sau 3 dupa caz. In situatia ca deschideti un punct de lucru unde o sa desfasurati respectivele activitati, trebuie sa redactati o decizie/hotarare a asociatului/asociatilor prin care hotarati acest lucru. Costurile pentru acest demers se ridica la aproximativ 220 ron. Daca nu aveti in obiectul de activitate activitatile pe care doriti sa le desfasurati, va trebui sa redactati decizie/hotarare a asociatului/asociatilor prin care largiti obiectul de activitate al societatii si un act constitutiv actualizat care aduce la zi modificarile respective. Costurile in aceasta din urma situatie ar fi de aproxiamtiv 300 ron. Actele se pot redacta si la registrul comertului in cadrul oficiilor de asistenta jurica, evident contra cost.
Merci de raspuns. Activitatile exista in ibiectul secundar trebuie doar autorizate. 110 ron toate obiectele care vreau sa le avizez sau 110 ron/activitate? Multumesc.
Autorizarea pentru obiectele oricate ar fi ele care ar urma sa le desfasurati la una din optiunile de pe formularul de declaratie: la sediu, la punctul de lucru sau la beneficiar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare despre cod caen Stukha Stukha Am intentia de a dechide o firma dar vroiam sa stiu de la inceput daca acest cod caen se poate modifica pe parcurs si in ce conditii si ce costuri implica ... (vezi toată discuția)
Acte necesare deschidere discoteca si bar la punct de lucru ziar actualitatea ziar actualitatea am o societate si in urma adaugarii unor coduri CAEN vreau sa deschid o discoteca cu bar la un punct de lucru. Care sunt autorizatiile necesare? Aviz de la ... (vezi toată discuția)
Coduri caen ina 64 ina 64 Buna ziua,am un magazin cu imbracaminte dama,dar am bagat la vanzare si cateva curele si genti din material inlocuitor(nu piele) si vreo doua -trei margele;in ... (vezi toată discuția)