Am si eu o intrebare. Obiectul principal al firmei este 4520 - Intretinerea si repararea autovehiculelor. Am ales mai multe obiecte secundare, printre care 5814 - Activitati de editare a revistelor si periodicelor.
As dori sa activez si pe 5814. Cum trebuie procedat? Exista vreo reglementare? Trebuie sa il fac obiect principal de activitate?
Va multumesc anticipat.
Firma nu este infiintata de mult timp si as dori sa merg pe unul din obiectele secundare. Mai pe larg, as dori sa activez pe 5814 o perioada de timp. Pentru ce trebuie completat acel formular? Codul caen 5814 apara in actul meu constitutiv.
Va multumesc.
Orice obiect aveti, fie principal sau secundar, daca nu este autorizat nu puteti sa-l desfasurati. Pentru obtinerea certificatului constatator de autorizare, in situatia in care aveti in actul constitutiv acel cod trebuie sa completati la registrul comertului o cerere de inregistrare-tipizata si declaratia model 2 sau model 3 dupa caz.
Daca nu aveti in actul constitutiv acel cod, atunci trebuie sa faceti o hotarare sau un act aditional modificator prin care adaugati codul care va intereseaza, act constitutiv actualizat si completarea formularelor de mai sus - cererea de inregistrare si declaratia de autorizare.
In primul caz veti avea cheltuieli de aproximativ 100 ron, in cel de-al doilea caz de vreo 300 ron plus intocmirea/redactarea actelor vreo 200 ron