avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Precizare cod CAEN - inca o activitate pentru SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Precizare cod CAEN - inca o activitate pentru SRL

Doresc sa precizez ca voi face o activitate noua in s.r.l-ul meu. exista codul CAEN in actul constitutiv dar am inteles ca trebuie precizat la ORC daca incepi si o alta activ. pe langa cea principala.Ma poate edifica cineva? Sunt ceva costuri? Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 23:33, 31 Iulie 2013
Fie principala sau secundara, orice activitate pe care o desfasurati trebuie sa o autorizati la registrul comertului. In acest sens pe langa cererea tipizata de inregistrare veti completa declaratia model 2 sau model 3, dupa caz, tot pe formulare tipizate. Costurile operatiunii daca se autorizeaza la un spatiu existent sau la beneficiar nu depasesc 100 ron.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizare activitati secundare adihup adihup Am si eu nevoie de un ajutor. Pentru a desfasura o activitate ce se regaseste in obiectul de activitate secundar inscris in actul constitutiv este necesare ... (vezi toată discuția)
Imi pot desfasura activitatea pe un domeniu secundar? florin89 florin89 Buna ziua, Am si eu o intrebare. Obiectul principal al firmei este 4520 - Intretinerea si repararea autovehiculelor. Am ales mai multe obiecte secundare, ... (vezi toată discuția)
Caen activitate principala nu apare pe certificat constatator dona77 dona77 Buna seara, ieri am descoperit ca activitatea principala -CAEN 8559 (Alte forme de invatamant n.c.a.) nu apare pe Certificatul constatator, impreuna cu ... (vezi toată discuția)