avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale CAEN activitate principala nu apare pe Certificat ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

CAEN activitate principala nu apare pe Certificat constatator

Buna seara,
ieri am descoperit ca activitatea principala -CAEN 8559 (Alte forme de invatamant n.c.a.) nu apare pe Certificatul constatator, impreuna cu celelalte CAEN autorizate; apare doar pe CUI si pe Rezolutia de admitere si dispunere inregistrare firma (SRL deschis in 31.10.2012); este o problema, este sau nu autorizat? daca nu este, solutia ar fi doar obtinerea unui alt certificat constatator?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 23:23, 19 Februarie 2013
Am si eu o situatie in care pe CUI apare un CAEN (asa zis de baza), iar pe certificatul constatator apar alte 4 CAEN-uri intre care nu se regaseste CAEN-ul de pe CUI. As vrea sa stiu daca este firesc (posibil) sau daca asta este o problema. Multumesc.
Ideea este in felul urmator: desi este inscris ca obiect principal de activitate pe certificatul de inregistrare, dar la infiintarea firmei sau ulterior nu l-ati inscris pe declaratia de autorizare model 2 sau model 3, acesta nu se autorizeaza din oficiu. Pentru ca sa il autorizati, va prezentati la registrul comertului unde veti completa o cerere tipizata de inregistrare, declaratia model 3 de asemenea tipizata unde veti inscrie codurile existente in acest moment pe certificatul constatator pe care il detineti la care adaugati activitatea principala. Cheltuielile ocazionate cu aceasta distractie nu depasesc 100 ron. Certificatul pe care il detineti in acest moment va trebui sa il returnati la primirea celuilalt. Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizare activitate microintreprindere la sediul social alexu33 alexu33 Buna ziua! Sunt asociatul unic al unei microintreprinderi pe care am creat-o depunand personal documentele la ONRC. Urmeaza sa efectuez activitati de ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea in scopuri de tva a societatilor comerciale. (omfp nr. 2795/2011) bob02008 bob02008 Buna ziua, am intampinat si eu o problema la ANAF. De curand mi-a fost eliberat certificatul de inregistrare, certificatul constatator si rezolutia de catre ... (vezi toată discuția)
Precizare cod caen - inca o activitate pentru srl 1968lucian 1968lucian Doresc sa precizez ca voi face o activitate noua in s.r.l-ul meu. exista codul CAEN in actul constitutiv dar am inteles ca trebuie precizat la ORC daca incepi ... (vezi toată discuția)