avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale suspendare fundatie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

suspendare fundatie

buna ziua,care este prodedura de suspendarea a unei FUNDATII?nu are j40 si bilanturile se inregistrau la ANAF si nu la ONRC.
cum trebuie intocmit dosarul de suspendare si unde trebuie depus?
multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:26, 28 Decembrie 2011
Nu se discuta de procedura de suspendare la asociatii si fundatii ca la societati comerciale.
Activitatea unei fundatii nu poate fi suspendata? Nu am gasit notiunea in O.G. nr.26/2000.
Ultima modificare: Miercuri, 28 Decembrie 2011
Zanaapelor, utilizator
Da, poate fi suspendata activitatea unei fundatii ... in acest sens, se va anunta AFP in raza careia isi are domiciliu ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie versus fundatie strelitia strelitia Ce este mai convenabil ASOCIATIE SAU FUNDATIE. Care este DIFERENTA dintre ele? Sunt coduri CAEN pt ele? Actul constitutiv este facut tot de ONRC cum este ... (vezi toată discuția)
Desființarea- radierea unei fundații 1950 1950 Fundația nu mai are decât președinte- restul de membri ai Comitetului director au murit.Nu mai are activitate de peste 10 ani- declarată anual la ANAF ... (vezi toată discuția)
Firma nou infiintata - ajutor va rog! impax impax Salutare oameni buni, Am o problema mai delicata asa ca o sa incep cu inceputul… Eu impreuna cu un prieten am depus la ONRC dosarul pentru a infiinta ... (vezi toată discuția)