buna ziua! as dori sa stiu care sunt pasii necesari pentru infiintarea unei scoli de limbi straine. nu dispun de prea mult capital, dar am spatiu necesar.
Pentru inceput, pana va obisnuiti cu acest domeniu si capatati o minima experienta, reusiti sa atrageti langa dumneavostra si alte persoane cu aceesi dorinta, pana reusiti sa adunati alaturi de dumneavostra cativa sponsori care sa asigure cel putin fonduri pentru cheltuielile de infiintare, si nu in ultimul rand, pana va faceti cunoscuti in comunitate, puteti sa infiintati o asociatie (tip ong pe a carei structura ulterior sa se dezvolte si asa zisa scoala) a carei misiune sa fie promovarea limbii si culturii straine in Romania. Puteti organiza astfel diferite activitati gen cursuri si seminarii pentru copii, scoli de vara cu specific educational nonformal. Trebuie sa incercati sa obtineti si statutul de asociatie de utilitatea publica si, de asemenea sa va acreditati acele cursuri pe care doriti sa le derulati pentru a putea sa fie recunoscute diplomele.
Scop ong
n5angel
Buna ziua,
Doresc sa infiintez un Ong deoarece am un spatiu si as vrea sa deschid o gradinita sau un cabinet medical. Nu sunt decisa inca spre destinatia ... (vezi toată discuția)