avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Valabiltate dosar scoala de soferi
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Valabiltate dosar scoala de soferi

Buna ziua,am o intrebare la dvs.
M-am inscris anul trecut la scoala de soferi,in luna august.
Nu am dat niciodata examen,iar acum in luna iulie,cand am vrut sa ma programez la un examen,mi s-a spus k nu mai este valabil dosarul si analizele si trebuie sa platesc inca odata.Orele de conducere nu le-am facut pe toate,au mai ramas aproximativ 8,iar acelea mi-au spus ca raman SA LE FAC IN CONTINUARE SI NU MAI TREBUIE PLATITE.
Eu stiam ca pot da examenul intr-un an de zile,iar la mine doar in luna august se implineste anul.

Alte discuții în legătură

Cand pot conduce din nou in cazul unei condamnari cu suspendare? codferrow codferrow Buna ziua, Am fost condamnat cu suspendare in iunie 2012, pentru conducere cu permis suspendat. In total au fost 3 condamnari intre 2011 - 2012 (pentru ca ... (vezi toată discuția)
Permis anulat claudiu1981 claudiu1981 mi sa anulat permisul pt. alcool la volan si am avut 4 luni inchisoare cu suspendare si 2 ani de reabilitare,pe 28 septembrie 2009 a ramas definitiv. As vrea ... (vezi toată discuția)
Permis anulat - probleme de redobandire banica_24 banica_24 Buna ziua, in urma cu un an mi-a fost anulat permisul de conducere categoriile A, B, C pt conducere sub influenta bauturilor alcoolice prin sentinta ... (vezi toată discuția)