avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Copil nascut in Belgia si Italia
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Copil nascut in Belgia si Italia

Am o intrebare legata de copii
ce drepturi are copilul meu care este nascut in italia in anul 1998 daca noi stam in romania.

Si ce drepturi are fetita care este nascuta in belgia in anul 1994 am stat ceva ani acolo dar mai mult ilegal,au dreptul la cetatenia din statul respectiv unde sau nascut?

Alte discuții în legătură

Copil nascut initalia cridorobantu cridorobantu buna ziua. in 2006 am nascut in italia, fara ca eusau sotul meu sa avem permise de sedere. in 2008 ne-am intors definitiv in romania. vreau sa stiu ce drepturi ... (vezi toată discuția)
Intrebare - drepturi copil nascut in belgia marcel_serv87 marcel_serv87 Buna ziua,sunt Roman detasat la munca in Belgia,si de curand sotia mea a ramas insarcinata. Am vrea sa stim daca coplilul nostru se naste in Belgia,va primi ... (vezi toată discuția)
Alocatia copilului meu clamparustefan clamparustefan buna ziua am si eu o intrebare ,am o fetita nascuta in italia nu am beneficiat de nici o alocatie in italia si acum am depus actele pt alocatie in romania ... (vezi toată discuția)