avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... copil nascut initalia
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

copil nascut initalia

buna ziua. in 2006 am nascut in italia, fara ca eusau sotul meu sa avem permise de sedere. in 2008 ne-am intors definitiv in romania. vreau sa stiu ce drepturi are copilul meu pe viitor.
va multumesc
Cel mai recent răspuns: unifran , utilizator 14:47, 12 Iulie 2011
Unde?In Romania sau Italia?
Margareta Stanciu

Unde?In Romania sau Italia?

intrebare pentru margareta stanciu

buna ziua am si eu un baetel nascut in italia in anul 1998 italieni imi daduse un permis de segiorno de gravidanta provizoriu ce drepturi are copilul acolo , are dreptul la cetatenie daca noi stam in romania .?

si mai am o intrebare am si o fetita nascuta in belgia in anul 1994 aveam un act de azil politic 26bis adica era un act care imi refuza azilul si imi dadea drept la recurs asa am stat multi ani in belgia , ce drepturi are copilul , toate legile cred ca sau schimbat de cind este uniunea europeana va multumesc
Ultima modificare: Marți, 12 Iulie 2011
unifran, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil nascut in belgia si italia unifran unifran Am o intrebare legata de copii ce drepturi are copilul meu care este nascut in italia in anul 1998 daca noi stam in romania. Si ce drepturi are fetita care ... (vezi toată discuția)
Mama necasatorita, fara venituri, cu copil recunoscut de tata (cetatean strain) Angela36 Angela36 Buna ziua, Va rog ajutorul in urmatoarea situatie: Tocmai m-am intors din Italia cu fetita mea de 10 luni, pe care am nascut-o acolo si a fost recunoscuta ... (vezi toată discuția)
Divort pricopimaya pricopimaya ce drepturi am in caz de divort in 2007 am plecat cu actualul sot in italia pe atunci nu eram casatoriti,fiecare salar il trimiteam acasa sa renovam casa unde ... (vezi toată discuția)