avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale CODURI CAEN...HELP!!!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

CODURI CAEN...HELP!!!

Buna Ziua tuturor.Am si eu o mica problema...poate ma ajuta cineva.Vreau sa-mi infiintez o firma,care sa cuprinda la obiectele secundare de activitate tot codul CAEN.Din cate am inteles ,exista coduri CAEN care nu pot fi trecute in actul constitutiv,intrucat este necesara obtinerea unei autorizatii prealabile.Ma poate ajuta cineva cu o lista care sa cuprinda aceste coduri, ca sa le pot exclude din codul CAEN pe care o sa-l am la obiectul secundar?Va multumesc.Cristi.
Cel mai recent răspuns: shivers , utilizator 18:40, 6 August 2008
Vizionati site-ul Registrului Comertului unde ve-ti gasi coduri CAEN deschizand fereastra ve-ti gasi si codurile unice interzise ect.
Am gasit ceva acolo, dar din cate am inteles sunt mult mai multe.Chiar nu poate afisa cineva o lista completa?
~ Conținut șters la cerere ~
florinturlete a scris:

Vizionati site-ul Registrului Comertului unde ve-ti gasi coduri CAEN deschizand fereastra ve-ti gasi si codurile unice interzise ect.
Va multumesc tuturor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare sc - activitate secundara toate codurile caen, legalitate LaurentiuBC LaurentiuBC Buna Ziua, Vreau sa-mi infiintez o societate comerciala (S.R.L.) si doresc sa-mi trec in actul constitutiv intregul cod caen. Stiu insa ca sunt anumite ... (vezi toată discuția)
Documente si informatii utile ref. caen rev.2 2AS 2AS Pentru toti cei interesati, am postat la adresele de mai jos (sper sa functioneze!): cateva documente pe care le-am identificat eu pe Internet si pe care le ... (vezi toată discuția)
Coduri caen ina 64 ina 64 Buna ziua,am un magazin cu imbracaminte dama,dar am bagat la vanzare si cateva curele si genti din material inlocuitor(nu piele) si vreo doua -trei margele;in ... (vezi toată discuția)