avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... ghid util pentru microintreprinderi?!
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

ghid util pentru microintreprinderi?!

buna ziua.
am primit pe email un ghid util pentru infiintare PFA si II.
este posibil sa primesc un ghid pentru infiintare microintreprindere si comparatie (avantaje+dezavantaje) cu I.I.
Cel mai recent răspuns: centasig , utilizator 09:29, 13 Iulie 2011
Si noi cu ce va putem ajuta, in acest caz?
buna ziua.
-am venit cu rugamintea de a primi acest ghid intrucat doresc sa -mi deschid propria afacere in domeniul asigurarilor si nu stiu care forma este mai buna pentru mine: Intrepr. Individuala sau Microintreprindere.
-din cate am citit in ghidul de infiintare a I.I. ma pot folosi de bani imediat dupa ce-i incasez, acest lucru este posibil si la srl-microintreprindere?
-angajarea unei persoane este obligatoriu pentru deschiderea si functionarea srl-microintreprindere, ce salariu minim trebuie sa trec in contractul individual de munca avand in vedere modificarile care vor intra in vigoare in 2012 (700 lei x 1,2 - liceu?)
multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa si srl ContSters87904 ContSters87904 Ce avantaje si dezvantaje prezinta un SRL si un PFA? (vezi toată discuția)
: sfat pt. infiintare srl sau intr.indiv.? calion calion AS VREA SA DESCHID O AFACERE DOMENIUL CURIERATULUI - FRANCIZA MAI PRECIS. DACA STIE CINEVA CUM E MAI BINE SA INFIINTEZ SRL SAU INTREPRINDERE INDIVIDUALA,NU ... (vezi toată discuția)
Cumparare societate comerciala angcris angcris Doresc sa incep o afacere si nu stiu daca e mai bine sa-mi infiintez un SRL sau sa cumpar SRL-ul unor cunostinte.Acestia si-au suspendat activitatea si nu au ... (vezi toată discuția)