avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 261 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurare locuintei
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurare locuintei

Daca pana in data de 15 iulie 2011 nu imi intocmesc asigurarea obligatorie pentru locuinta ce se poate intampla?cine o sa verifice daca am sau nu asigurare?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 21:42, 12 Iulie 2011
Veti primi amenda. Primaria din localitatea in care este situat imobilul primeste lunar situatia cu cei care nu si-au facut asigurarea obligatorie pentru locuinta. ;)

www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Marți, 12 Iulie 2011
luiza2008, utilizator
Autoritatile locale de pe raza localitatii in care va aflati.
Unde-i lege nu-i tocmeala si daca s-a emis lege musa-i ca trebuie sa ne asiguram altfel vom fi amendati de primariile pe raza carora domiciliem cu amenda de la 100 la 500 ron. Verificarile se vor face tot de catre primarii fie accesand bazele de date ale asiguratorilor fie cerand o evidenta de la asiguratori, fiecare pe raza lor de responsabilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurarea obligatorie a locuintei. VASSY VASSY A intrat in vigoare asigurarea obligatorie pentru locuinte, se poate primi amenda daca nu am asigurare? Va multumesc anticipat pentru raspuns. Iuliana (vezi toată discuția)
Asigurarea obligatorie a locuintei lili cristescu lili cristescu Nu pot plati polita obligatorie deoarece sunt in somaj, si am o indemnizatie de 625 lei ? Cu ce drept ma poate amenda statul roman, ca si cetatean roman, daca ... (vezi toată discuția)
Asigurarea obligatorie a locuintei maya28 maya28 buna ziua. as vrea sa stiu care este termenul de incheiere a asigurarii obligatorie a locuintei, cea de 2 euro. mai este valabil 15 iulie2011? va multumesc. (vezi toată discuția)