avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... referitor la legea privind trecerea animalelor la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

referitor la legea privind trecerea animalelor la asociatie?

stie cineva ceva referitor la legea privind trecerea animalelor de companie la asociatie?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 07:37, 13 Iulie 2011
Nu exista asa ceva. Este o mare prosteala!
Nu exista asa ceva.

În Bucuresti totusi CGMB a aprobat o hotarare ca obliga proprietarii de animale (caini, pisici) sa se inregistreze la ASPA sau la cabinetele veterinare din Bucuresti.
De acord, este o reglementare locala si in opinia mea este foarte bine ca aceste animalute de companie sa fie inregistrate la cabinetele veterinare, dar pana la ”lege” mai este mult... adica vrem legi pentru orice activitate? Si asa, cred ca avem ce-a mai stufoasa legislatie posibila.... Ce-i mult strica! Altii nu au schimbat legislatia de sute de ani, dar la noi, ca la nimeni!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am trei caini in apartament si sunt amenintata cu amendarea pe motiv ca nu am dreptul decat la max 2 ContSters358014 ContSters358014 Sunt o pensionara cu probleme medicale care ma impiedica sa ies din casa. Am in apartamentul meu 3 caini, ai mei si ai copiilor mei de care am grfija cat sunt ... (vezi toată discuția)
Animalele de companie in apartamente de bloc Ionescu15 Ionescu15 Ce lege stipuleaza regimul animalelor de companie la bloc? (vezi toată discuția)
3 caini intr-o garsoniera deranjeaza locatarii Raheli Raheli buna seara, va rog sa ma ajutati cu o opinie. cum putem sa rezolvam situatia unei garsionere in care chiriasii au 3 dulai zgomotosi, care lasa mult par in ... (vezi toată discuția)