avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Poate cineva care are o firma mai exact Intreprindere ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Poate cineva care are o firma mai exact Intreprindere Individuala sa execute lucrari de constructie si sa aiba 3-4 angajati?

Un vecin care are o firma I. I (craioveanu ilie alin) Intreprindere individuala neplatitoare de TVA mi-a executat niste lucrari de constructie de o foarte proasta calitate. Ce pot face,unde il pot reclama? Mentionez xa acesta are in permanenta 3-4 oameni la munca pentru care nu are forme legale(contracte de munca).
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 07:07, 13 Iulie 2011
Nu aveti altya solutie decit sa-l reclamati la protectia consuumatorului si in instanta sa va solicitati sumele platite pentru lucrari necorespunzatoare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot reclama o persoana care are o firma intreprindere individuala? catalin bratianu catalin bratianu tin sa precizez ca aceasta persoana are o firma INTREPRINDERE INDIVIDUALA care este neplatitoare de TVA,care are 3-4 angajati care nu au forme legala de ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea este obligatorie in registrul operatorilor intracomunitari ? luciancreta luciancreta Daca voi efectua lucrari cu intreprinderea individuala a mea in ITALIA si sint neplatitor de TVA ar trebui sa ma inscriu OBLIGATORIU la ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie IancuV IancuV Am prins in beton 6 tevi si de asupra am facut un acoperis cu tigla doar atit fara sa-l ingradesc unde am depozitat lemnele de foc,acum un vecin ma ameninta ca ... (vezi toată discuția)