avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... unde pot reclama o persoana care are o firma ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

unde pot reclama o persoana care are o firma Intreprindere individuala?

tin sa precizez ca aceasta persoana are o firma INTREPRINDERE INDIVIDUALA care este neplatitoare de TVA,care are 3-4 angajati care nu au forme legala de munca,si care executa lucrari de constructie de o foarte proasta calitate,iar cand este tras la raspundere da bir cu fugitii. Vreau sa stiu daca aceasta persoana poate fi trasa in vreun fel la raspundere. Mentionez ca nu are casa de marcat. Unde pot reclama aceasta persoana? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters194687 , utilizator 22:23, 12 Iulie 2011
Faceti o sesizare catre Agentia Natinala de Administrare Fiscala in atentia Garzii Financiare, iar pentru angajatii de care spuneti ca nu au forme legale de angajare face-ti o sesizare catre Inspectia Muncii!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate cineva care are o firma mai exact intreprindere individuala sa execute lucrari de constructie si sa aiba 3-4 angajati? catalin bratianu catalin bratianu Un vecin care are o firma I. I (craioveanu ilie alin) Intreprindere individuala neplatitoare de TVA mi-a executat niste lucrari de constructie de o foarte ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract cu firma de constructii mihaelasfr mihaelasfr Buna ziua Am incheiat acum doua saptamani, un contract cu o firma pentru construirea la rosu a unui P+1E. In contract s-au precizat nr de zile in care ... (vezi toată discuția)
Firma suspecta m1ha1.blogs m1ha1.blogs suspectez ca o firma: - face evaziune fiscala neplatind tva-ul pe comenzile pe care le executa, - are angajati la negru si executa/lucreaza ilegal ... (vezi toată discuția)