avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... VREAU SA STIU CE DREPTURI AM,VA ROG!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

VREAU SA STIU CE DREPTURI AM,VA ROG!

Stimati forumisti,sunemt terorizati de santierele deschise in jurul casei mele,in sectorul 1.Praful face aerul irespirabil si sa deschizi fereasta e un gest de curaj...zbeieretele celor ce muncesc la cladirile respective ne zgarie urechea si creierul.Suntem agresati si nu stim ce atitudine sa adoptam.Ne trezim in galagie si adormim in galagie(daca zgomotul facut de utilaje poate fi numit asa).Cine ne poate apara interesele?Avem si noi vreun drept la viata linistita?!
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: aez , utilizator 18:20, 5 August 2008
O reclamatie la Primarie ar putea rezolva multe din problemele aratate de dumneavoastra mai sus.
Amenda este una contraventionala ,administrativa.
În primul rând aflați ce firmă/firme execută acele construcții (scrie pe panoul de afişaj de la intrarea în şantier), iar apoi faceţi o reclamaţie la Comisariatul Teritorial de mediu.
Mai multe amănunte pe: [ link extern ]
Primăria nu poate ajuta la nimic atâta timp cât constructorul respectă autorizaţia de construire şi condiţiile impuse...;)
Ultima modificare: Marți, 5 August 2008
Corina Capotã, Avocat
Multumesc,este inutil....
Multumesc frumos,sper sa functioneze:(..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Protectie pentru cetatean din punct de vedere al mediului:zgomot,praf,etc aez aez In sos x in mijlocul orasului,intre case locuite de oameni care-si platesc mai greu sau mai usor ratele la banca pentru a avea o casa-camin,se construieste o ... (vezi toată discuția)
Pe noi cine ne protejeaza?platim cateva feluri de politie ca sa ne certe si sa ne urmareasca...doar?! aez aez In sos x in mijlocul orasului,intre case locuite de oameni care-si platesc mai greu sau mai usor ratele la banca pentru a avea o casa-camin,se construieste o ... (vezi toată discuția)
Zgomot de la constructia unui supermarket mihalutza2003 mihalutza2003 As dori sa stiu carui institutii din Timisoara sa ma adresez in legatura cu galagia produsa de la constructia unui supermarket intr-o zona exclusiv ... (vezi toată discuția)