avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ce trebuie modificat la ROI cu introducerea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ce trebuie modificat la ROI cu introducerea criteriilor de evaluare?

trebuie facut act aditional de modificare la Regulamentului de Ordine Interioara,odata cu introducerea criteriilor de evaluare a performantelor.Ce trebuie inscris in acest act aditional?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: raluca constantinescu , utilizator 18:49, 13 Iulie 2011
Nu se face act aditional, se introduce un capitol in ROI cu aceste criterii, se aduce la cunostinta salariatilor si se afiseaza.
Adica refac (cu completarea privind criteriile) Regulamentul de Ordine Interioara?Nu se face act aditional la ROI-ul existent?
Se poate face si act aditional pentru modificarea R.I. ... modificarea R.I. se va face dupa consultarea sindicatului sau a reprezentanţilor salariaţilor.
In ROi se trece procedura de evaluare a salariatilor dupa ce aceasta a fost dicutata cu salariatii sau reprezentantii acestora.Prin act aditional modificati ROI.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se va face modificarea regulamentului intern - pt. includerea zilei de 24.01.2015 ca zi libera legala ? oanaportar oanaportar Personalul institutiei noastre publice are dreptul la zile libere în zilele de sărbătoare legală, acestea fiind prevazute si in Regulamentul ... (vezi toată discuția)
Regulament de ordine interioara daniela_circiumaru daniela_circiumaru Stie cineva care este procedura de intocmire a unui ROI? Am intocmit un ROI iar acum trebuie sa il aprobe sefii (deoarece nu avem desemnat un reprezentant al ... (vezi toată discuția)
Contract de munca si criteriile de evaluare dupa 1.5.2011 apetra apetra Conform ultimelor modificari aduse la Codul muncii, in momentul in care intocmim un contract individual de munca ar trebui sa introducem in contract, ... (vezi toată discuția)