avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Date existente in revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Date existente in revisal

Buna dimineata
O intrebare in legatura cu Revisal, nu stiti cumva datele raportate pana in data de 31.07.2011 vor fi preluate automat de catre ITM sau trebuie raportate din nou toti angajati care sunt activi la data de 01.08.2011? :">
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 09:27, 13 Iulie 2011
Ce informatii ati transmis pe modelul vechi de revisal raman valabile si nu trebuie sa le retransmiteti daca se schimba varianta de revisal.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Iulie 2011
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am gresit ginacoseru ginacoseru ce fac daca m-am grabit si am completat in noul revisal salariile din iulie fara sa ma gandesc ca trebuie de la 1.01.2011? nu am transmis inca la itm. ... (vezi toată discuția)
Trensmitere revisal magnectical magnectical Buna ziua. Cred ca am o problema cu revisalul nou. Am transmis la ITM contractele active si suspendate preluate prin versiunea 5.0.6., la inceputul lunii ... (vezi toată discuția)
Revisal probleme dumi32 dumi32 Am urmatoarea problema in ceea ce priveste programul Revisal si poate ma puteti ajuta cu un sfat, daca in Revisal au fost introduse contractele pe perioada ... (vezi toată discuția)