avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1165 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA societate nou infiintata
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

societate nou infiintata

va rog sa ma ajutati cu informatii , privind o soc.nou infiintata ce acte trebuie sa depun pentru -platitor TVA , impozit profit micro , unde se depun si in ce termen de la infiintare .

multumesc
Cel mai recent răspuns: xerxes , utilizator 14:20, 13 Iulie 2011
despre inregistrarea ca platitor de tva prin optiune gasiti detalii aici:
www.avocatnet.ro/content/art...

declararea optiunii pentru plata impozitului pe venitul microintreprinderii se realizeaza in momentul inregistrarii la registrul comertului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatii financiare si declaratii irinuka2005 irinuka2005 Buna ziua Ma ajutati va rog cu o informatie?Firma infiintata anul acesta in ianuarie,ca platitoare impozit profit si TVA are obligativitatea depunerii ... (vezi toată discuția)
Trecere de la micro la impozit pe profit ContSters73517 ContSters73517 o firma trece de la micro la impozit pe profit... de la 01.01.09. vreau sa stiu ce inregistrari se fac (pentru rezultat reportat (pierdere din 2008), in ... (vezi toată discuția)
Declaratii trimestriale gina.x gina.x Buna seara.Am o firma constiuita recent .La Reg.Comertului figureaza platitor impozit venit 3% .Am depasit termenul de 60 zile pt angajarea unui ... (vezi toată discuția)