avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

munca

buna ziua am incheiat c.i.m sambata 9 iul 2011 siam inceput un nou contract la alta societate in data 11 iul 2011 in acest caz am continuitate VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:13, 13 Iulie 2011
Ati mai postat si alte intrebari legate de continuitate ... In cazul dvs, exista o zi lipsa chiar daca aceasta a picat duminica ... prin urmare , nu exista continuitate daca exista o intrerupere chiar de si o zi in activitatea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incheiere contract CEO123 CEO123 Buna ziua , Puteti sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare : DACA se face cerere cu incheierea contractului cu data de 11 ale lunii , care este ultima zi ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil Deyuhd Deyuhd Buna ziua! Am si eu o problema, nevasta mea a nascut in 26 ianuarie din 26 pana in data de 9 martie a stat in cele 42 de zile obligatorii dupa nastere, a avut ... (vezi toată discuția)
Continuitate carte de munca- lipsa o zi gabrielaoan gabrielaoan Buna ziua, Am o intrebare catre dumneavoastra referitoare la urmatoarea situatie: la de de 29 iunie 2007 mi s-a incheiat un contract de munca la un ... (vezi toată discuția)