avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Suspendare firma
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Suspendare firma

Buna ziua,

Doresc sa suspend activitatea firmei la care sunt asociat unic, aceasta nu a avut activitate. Am luat formularele de la registrul comertului insa nu inteleg cum pot redacta hotararea AGA privind suspenadrea frimei. Vad ca se cere publicarea in MOnitorul Oficial cu o Anexa ce va cuprinde contorul de cuvinte, dar nu inteleg ce se va publica in MO: Hotararea AGA, Decizia, Actul aditional...

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 13:06, 13 Iulie 2011
Buna ziua,

In Monitorul Oficial se publica hotararea AGA de suspendare a activitatii. Costurile de publicare variaza in functie de dimensiunea hotararii AGA sau a deciziei asociatului unic (care trebuie sa fie publicate).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere punct de lucru si suspendare activitate in acelasi act aditional? contima contima Buna ziua! Am o firma cu un singur punct de lucru (un mic restaurant). Din cauza ca activitatea merge extrem de prost, am decis sa renunt si sa suspend firma. ... (vezi toată discuția)
Am un srl tory74 tory74 ce acte imi trebuiesc pt. suspendarea unui srl si pe cecperioada pot sal suspend (vezi toată discuția)
Firma suspendata temporar de activitate elenca elenca Buna Seara, care este procedura de redeschidere activitate a unei firme suspendata temporar inainte de expirarea perioadei de suspendare? firma a fost ... (vezi toată discuția)