avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Angajati ONG
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Angajati ONG

Buna. As dori sa aflu ce fel de angajati poate avea o asociatie sportiva si daca exista interdictii in ceea ce priveste angajarea membrilor asociatiei, sau in special a membrilor consiliului director. Un membru al consiliului director poate fi administrator, instructor/antrenor platit?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 14:21, 13 Iulie 2011
Membrii din organele de conducere sunt persoane alese. Cititi in actele constitutive(statut) ce referire aveti fata de acest subiect al angajarilor.
Asa, in general, o asociatie poate sa aiba membrii si personal angajat. Sunt unele asociatii care fac distinctie clara intre cele doua grupe, altele nu.
Pana la urma trebuie ca adunarea generala sa decida, daca nu e clar stipulat in statut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ong - asociatie - asociat - membru DanielBa DanielBa Doresc sa infiintez o asociatie si am neclaritati in privinta unor cuvinte folosite cat si a intelesului lor, este vorba despre asociat, membru si membru ... (vezi toată discuția)
Functia in asociatie este obligatoriu a fi aleasa in adunarea generala? ttn.marius ttn.marius Buna ziua. In cadrul unui ONG, de la infiintare, cei trei asociati parte din Comitetul Director au functiile de presedinte, vicepresedinte si secretar. De-a ... (vezi toată discuția)
Functionare ong darabadorin darabadorin Daca in statutul ong-ului este prevazut expres ca numai presedintele convoaca Consiliul director, mai exista si situatii exceptionale de convocare (vezi toată discuția)