avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii concediu medical cod 14
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

concediu medical cod 14

Pentru o persoana care este angajata de 1 luna, nu indeplineste stagiul de cotizare de 6 luni in firma, dar are concediu medical din luna urmatoare cu codul 14,,Neoplazii, SIDA,, care este baza de calcul a concediului medical (se ia in considerare doar venitul din luna precedenta, avand in vedere ca este incadrata la boli grave)?:((:((:((
Cel mai recent răspuns: VIOLETA IANCU , Consultant resurse umane 15:48, 13 Iulie 2011
OUG58/2005 Art. 9. - Asiguraţii au dreptul la concediu şi indemnizaţie pentru incapacitate temporară de muncă, fără condiţii de stagiu de cotizare, în cazul urgenţelor medico-chirurgicale, tuberculozei, bolilor infectocontagioase din grupa A, neoplaziilor şi SIDA. Lista cuprinzând urgenţele medico-chirurgicale, precum şi bolile infectocontagioase din grupa A este stabilită prin hotărâre a Guvernului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical mihaela_gabriela mihaela_gabriela Buna ziua, am angajat o persoana, incepand cu 03/06/2015 iar in data de 29/06/2015 a fost internat pentru hepatita virala acuta de tip b... i se plateste ... (vezi toată discuția)
Concediul medical in prima luna de angajare ramona_i ramona_i Buna ziua! Pe data de 6 aprilie 2010 am fost angajata la o firma, iar pe data de 3 mai 2010 am intrat in concediu medical deoarece am descoperit ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Concediu medical stagiu minim de cotizare vicsilron vicsilron Buna ziua, Am un caz mai deosebit. In cadrul unei societati am un salariat care isi incepe activitatea cu 02.03.2011 si are concediu medical cu 06 (urgenta ... (vezi toată discuția)