avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ultimul salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ultimul salariu

Am lucrat pentru o firma din Bucuresti,domeniul alimentatie publica..mi-am semnat demisia luna trecuta urmand ca luna aceasta pe data de 5 ale lunii,data cand se dau salariile sa-mi primesc ultimul salariu si banii pentru concediu.Evident lucrul acesta nu s-a intamplat pana la aceasta ora,iar angajatorul refuza sa comunice prin telefon ci doar prin intermediari care ma amana de pe o zi pe alta.
Ce ma sfatuiti sa fac?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:31, 13 Iulie 2011
Puteti face reclamatie la ITM.
In urma demisiei ati primit si un exemplar al deciziei de incetare?
Am facut reclamatie la ITM..de fapt i-am sunat,au zis ca doar in instanta pot rezolva aceasta problema.
Nu am primit exemplar pentru decizia de incetare..doar am semnat o demisie cu acordul ambelor parti.
Il puteti actiona pe angajator in judecata la Tribunalul din judetul in care aveti domiciliul. Fiind litigiu de munca nu platiti taxe.
il dai in judecata deoarece pierzi timp
Exista si o mica problema,doamna manager de la firma plateste doar angajatii care lucreaza in acest moment cu jumatati,sferturi din salarii...angajatorul este in Grecia,vine o data pe an in Romania sa se intereseze de restaurant.In rest doar aceasta doamna face si desface tot...in general nici furnizorii nu ii plateste la timp,ii tot amana de pe o zi pe alta.Cam asta este...

Alte discuții în legătură

Demisie ionutvd ionutvd In urma cu aproximativ 2 luni mi-am dat demisia de la firma la care lucram. Am redactat demisia, am semnat-o, i-am inmanat-o managerului si el mi-a zis ca in ... (vezi toată discuția)
Concediere...ajutor lilky lilky Patronul m-a dat afara, mi-a spus sa plec sa-mi gasesc loc de munca si salariul il voi primi in mod normal. Acuma ma ameninta ca daca nu-mi dau demisia, o sa ... (vezi toată discuția)
Ce pot sa fac daca firma la care am lucrat nu imi da decizia de incetare a activitatiii nicoleta001 nicoleta001 Buna ziua! Sotul meu si a dat demisia de la firma la care lucra , demisie cu acordul partilor , pe 24 iulie. Pe 26 iulie a semnat in dublu exemplar decizia ... (vezi toată discuția)