Am lucrat pentru o firma din Bucuresti,domeniul alimentatie publica..mi-am semnat demisia luna trecuta urmand ca luna aceasta pe data de 5 ale lunii,data cand se dau salariile sa-mi primesc ultimul salariu si banii pentru concediu.Evident lucrul acesta nu s-a intamplat pana la aceasta ora,iar angajatorul refuza sa comunice prin telefon ci doar prin intermediari care ma amana de pe o zi pe alta.
Ce ma sfatuiti sa fac?
Va multumesc
Am facut reclamatie la ITM..de fapt i-am sunat,au zis ca doar in instanta pot rezolva aceasta problema.
Nu am primit exemplar pentru decizia de incetare..doar am semnat o demisie cu acordul ambelor parti.
Exista si o mica problema,doamna manager de la firma plateste doar angajatii care lucreaza in acest moment cu jumatati,sferturi din salarii...angajatorul este in Grecia,vine o data pe an in Romania sa se intereseze de restaurant.In rest doar aceasta doamna face si desface tot...in general nici furnizorii nu ii plateste la timp,ii tot amana de pe o zi pe alta.Cam asta este...
Demisie
ionutvd
In urma cu aproximativ 2 luni mi-am dat demisia de la firma la care lucram. Am redactat demisia, am semnat-o, i-am inmanat-o managerului si el mi-a zis ca in ... (vezi toată discuția)
Concediere...ajutor
lilky
Patronul m-a dat afara, mi-a spus sa plec sa-mi gasesc loc de munca si salariul il voi primi in mod normal. Acuma ma ameninta ca daca nu-mi dau demisia, o sa ... (vezi toată discuția)