Am lucrat pentru o firma din Bucuresti,domeniul alimentatie publica..mi-am semnat demisia luna trecuta urmand ca luna aceasta pe data de 5 ale lunii,data cand se dau salariile sa-mi primesc ultimul salariu si banii pentru concediu.Evident lucrul acesta nu s-a intamplat pana la aceasta ora,iar angajatorul refuza sa comunice prin telefon ci doar prin intermediari care ma amana de pe o zi pe alta.
Ce ma sfatuiti sa fac?
Va multumesc
1. In cazul dvs. angajator este persoana imputernicita sa se ocupe de treburile firmei si care poate semna contracte de orice fel in numele fiemei.
2. Deci managerul raspunde de toate problemele firmei inclusiv de gestionarea resurselor umane.
Demisie
ionutvd
In urma cu aproximativ 2 luni mi-am dat demisia de la firma la care lucram. Am redactat demisia, am semnat-o, i-am inmanat-o managerului si el mi-a zis ca in ... (vezi toată discuția)
Concediere...ajutor
lilky
Patronul m-a dat afara, mi-a spus sa plec sa-mi gasesc loc de munca si salariul il voi primi in mod normal. Acuma ma ameninta ca daca nu-mi dau demisia, o sa ... (vezi toată discuția)