avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale punct de lucru nou dar fara activitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

punct de lucru nou dar fara activitate

O s.r.l.cumpara un teren pe care vrea sa construiasca o fabrica. Lucrarile vor dura cativa ani. Asociatii doresc sa inregistreze ca pct.de lucru acest loc. In Hot.AGA se va mentiona deschiderea unui pct.de lucru cu mentiunea obligatorie"unde se vor desfasura activitatile....la momentul finalizarii investitiei" sau pur si simplu doar deschiderea unui punct de lucru? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Septimiu Bujgoi , Consilier juridic 17:22, 13 Iulie 2011
pur si simplu: infiintarea unui punct de lucru situat in..........

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional si/sau act constitutiv actualizat? birsanclaudia birsanclaudia Buna!In cazul deschiderii unui punct de lucru pentru o societate infiintata in anul 2009 trebuie doar act aditional/hotarare aga sau este obligatoriu si ... (vezi toată discuția)
Demisie administrator srl cass4 cass4 cum pot sa renunt la fctia de adm cu puteri depline si fara acordul asociatului/administrator am aceasta calitate prin act constitutiv multumesc (vezi toată discuția)
Puncte de lucru daca am o firma cu sediul social intr-un oras si vreau sa deschid punct de lucru in alt oras dar nu am un sediu , ci ambulator cum procedez? (vezi toată discuția)