avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurare obligatorie
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurare obligatorie

Buna ziua,


Intrebare: Pentru o casa batraneasca din 1910 nelocuibila, neracordata la energie electrica este obligatoriu sa facem PAD?


Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 00:13, 14 Iulie 2011
Orice cladire cu destinatia de locuinta trebuie asigurata obligatoriu fie PAD fie facultativ dar care sa cuprinda si riscurile PAD. Se ntelege ca daca este o polita facultativa aceasta nu conteaza la ce firma de asigurare este facuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurarea pentru locuinte araoil araoil nu prea stiu, cat de obligatoriu este asigurarea de locuinte la noi si care sunt urmarile daca nu te asiguri.agentii care iti bat zilnic la usa, nu cunosc ... (vezi toată discuția)
Asigurare alexa groupama ciiprian24 ciiprian24 Am făcut o asigurare facultativa la Groupama dar fiind locuința din chirpici nu m-a asigurat în caz de inundatii. La ei merge sa asiguri numai daca ai ... (vezi toată discuția)
Asigurare obligatorie case leos leos In conditiile in care am un imprumut ipotecar si am o asigurare a apartamentului, este necesara(legala) si asigurarea obligatorie conform noii legi - cea de ... (vezi toată discuția)