avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... casatorie cu cetatean american
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

casatorie cu cetatean american

Care este procedura pentru casatoria dintre un ceatean roman si un cetatean cu dubla cetatenie- romana si americana,cu domiciliul in Romania.Formularul I-130 se depune la ambasada SUA din Romania? Aplicatia pentru INTERVIW FOR MARRIAGE PETITION mai este necesara?
Ultima modificare: Miercuri, 13 Iulie 2011
chrispesca, utilizator
Cel mai recent răspuns: chrispesca , utilizator 13:45, 21 Iulie 2011
Va puteti casatori in Romania fara alte formalitati. Formalitatile va sunt necesare in cazul in care dupa casatorie doriti sa va stabiliti domiciliul in SUA (obtinere rezidenta).

av. Ana Florea
Care sunt formalitatile necesare pentru a obtine rezidenta dupa casatorie?Va multumesc pentru raspuns.
Pot obtine viza pentru plecare in SUA in conditiile in care actele pentru obtinerea rezidentei sunt in curs de procesare?Daca da, ce fel de viza?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cãsãtorie cu cetatean strãin non eu Sintex Sintex Buna ziua Logodnica mea ( eu sint cetățean roman cu domiciliul in romania)este cetățean al republicii Belarus si urmează sa vina in romania cu ... (vezi toată discuția)
Casatorie intre o romanca si un cetatean american whitecamelia whitecamelia va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema. eu sunt romanca, divortata, am o fiica de 18 ani. doresc sa ma casatoresc cu un barbat cetatean american, ... (vezi toată discuția)
Casatorie in usa Octavia Turbatu Octavia Turbatu Buna ziua, va rog dragi colegi de forum sa ma ajutati cu informatii legate de o casatorie in USA. Ea, romanca, el roman stabilit de 5 ani in USA., rezitenta ... (vezi toată discuția)